-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:12115 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

با توجه به اين كه، قرآن كريم، كتاب بسيار دشوار و داراي نكات قابل توجه بسياري است، كه در صورت عمل به آن، ميتواند باعث اصلاح شود، آيا قرآن به تنهايي معجزه است؟ يا اين كه چون به فردي امّي (حضرت پيامبر6) نازل شده، معجزه پيامبر6 است؟ آثار ادبي خوبي امروزه، توسط افراد خلق ميشود، اما معجزه محسوب نميشود؟!

قرآن كريم با توجه به جنبههاي مختلف اعجازي، كه به قسمتي از آن در پرسش قبل اشاره شد، معجزة جاويد است و محدود به وجه خاصي نيست; اعجاز قرآن كريم، مربوط به همة وجوه آن در كنار هم ميباشد.

آري، يكي از نكات مهمي كه قرآن براي اعجازش به آن اشاره نموده است، توجه به شخصيت پيامبر6 و آورندة قرآن است، پيامبر در مكتب هيچ دانشمند و معلمي حاضر نگشته بود و همگان ميدانستند كه او امي و درس ناخوانده است. در دورة چهل سالة زندگي قبل از بعثت كه دو ثلث عمر او را تشكيل ميدهد، از او هيچ شعر و نثري ديده نشده است. ناگهان چنين پيامبري كتابي را عرضه ميدارد كه بزرگان روزگار در مقابلش در ميمانند.

حال پيامبري كه در جايي درس نخوانده است، كتابي بر بشر و درس آموختگان عرضه ميكند كه سرشار از معارف و حكمتها و هدايتها است و خود معلّم كتاب و حكمت ميگردد. ...ويُعَلِّمُهُمُ الكِتـَبَ والحِكمَة;(جمعه،2)، و كتاب و حكمت بياموزد. برتر از آثار ادبي كه به قول شما خوب و قوي است و نويسندة آن اساتيد و كلاسهاي متعددي را در يادگيري فنون نگارش آن، آموخته است. چون يك اثر ادبي در حدّ معارف بشري است و زاييدن فكر بشر است و انسانهاي ديگر نيز ميتوانند همانند آن را بياورند، ولي قرآن كريم معجزه است و هيچكس نميتواند مانند آن بياورد؟!(ر.ك: درسنامة علوم قرآن، حسين جوان آراسته، ص 244، انتشارات دفتر تبليغات اسلامي / ر.ك: تفسير نمونه، آيت الله مكارم شيرازي و ديگران، ج 6، ص 399، دارالكتب الاسلامية / اعجاز قرآن، دكتر سيد رضا مؤدّب، ص 203، انتشارات احسن الحديث.)

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.